Hirdetés

Megérkezett a Vivo NEX 3 csodamobilja



|

Sok szempontból kiemelkedő a Vivo NEX 3, a leglátványosabb azonban a vízesésszerű, extrém lekerekítéssel érkező kijelzője.

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a Vivo NEX 3, amely egy különleges csúcsmobil lett. A Snapdragon 855 Plus rendszerchip, a 8/12 GB RAM, a 256 GB UFS 3.0-s tárhely önmagában is kiemelkedő hardvert jelent, de a készülék más szempontból is különleges. 

Hirdetés

A 4G-s és 5G-s kiadásban egyaránt érkező mobil főként a különleges, 6,89 hüvelykes Super AMOLED képernyőjével hívja fel magára a figyelmet. A vízesésszerű kijelző az előlap 99,6 százalékát fedi le, közel 90 fokban kanyarodik rá az oldalakra. Emiatt persze fizikai gombról ne is álmodjunk, érintésérzékeny, rezgő visszajelzést biztosító szenzorok gondoskodnak a gombok pótlásáról. 

Furcsa módon gomb nincs, de jackcsatlakozó van a készüléken, ahogyan a szokásos USB-C port is adott. Ezen keresztül tölthető a 4500 mAh-s akkumulátor, amely 44 wattos gyorstöltést támogat. 

A hátlapi, kör alakú kamerasziget alapját egy 64 megapixeles Samsung szenzor adja, ezt 13 megapixeles ultraszéles és telefotós kamerák egészítik ki. Kínában már előrendelhető az újdonság, az árak 705 és 805 dollárnak megfelelő összegtől indulnak. Azt sajnos nem tudni, hogy Európába eljut-e a NEX 3, de az Engadget úgy tudja, már tárgyalnak az európai szolgáltatókkal a Vivo képviselői. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.