Hirdetés

Megérkezett a Windows 10 óriási frissítése



|

Menetrend szerint vált elérhetővé a Windows 10 2019-es májusi frissítése, vagyis a 1903-as verzió.

Hirdetés

A Microsoft menetrend szerint tette elérhetővé a Windows 10 2019-es májusi frissítését, vagyis a 1903-as nagy verziót. Ez többek között új funkciókat is hozott magával. 

Hirdetés

Az egyik újdonság, hogy már PC-n is lehet nézni az androidos mobil kijelzőjét, valamint az értesítések is leszinkronizálhatóak az asztalra. Van új frissítési mechanizmus is, amely innentől kezdve nem kényszeríti rá a felhasználóra az összes frissítését telepítését. Az úgynevezett reserved storage funkció ugyanakkor észrevehető mennyiségű tárhelyet foglal majd le azért cserébe, hogy megbízhatóbban működjenek a frissítések. 

A Windows Sandbox eszköze a nem biztonságosnak ítélt appok futtatását teszi lehetővé elzárt környezetben, de nagy változásokat kapott a linuxos Windows-alrendszer is. 

Innentől kezdve a világos téma is támogatott, a Start menü letisztultabb lett, és még több előre telepített app vált törölhetővé. A keresősáv és a Cortana pedig már nincsenek egyben. 

Aki azonnal telepíteni szeretné a 1903-as Windows 10-et, az a Gépházban ellenőrizheti, hogy nála már elérhető-e a csomag. A Microsoft szerint a közzététel időbe telik, tehát nem mindenkinél tölthető még. Érdemes továbbá óvatosnak lenni, hiszen mostanában sok problémába futott bele a redmondi a cég a frissítések kapcsán. Idén persze azért érdemes lesz váltani, ugyanis a Windows 10 2018-as áprilisi frissítése már csak fél évig marad támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.