Hirdetés

Megérkezett, amire mindig is vágytál: végre Nvidia-illatú lehetsz!



|

Azt ugyan nem tudjuk, hogy ez mit jelent, de most még RTX-laptopot is kaphatsz a dezodor és a tusfürdő mellé.

Hirdetés

Láttunk már bizarr termékkapcsolásokat a techiparban, de az Nvidia alighanem emelte a tétet: 

dezodort és tusfürdőt mellékelnek gaming laptopjaikhoz a Sphynx: Ampere nevű csomagban.

Már a szlogen is cringe: "Rinse with RTX", azaz mosakodj RTX-szel. Eddig nem jutott eszünkbe, hogy szükségünk van erre, de most már esküszünk, hogy csak azért is kipróbálnánk. Ja, a tisztálkodókészlethez "mellesleg" jár két laptop is: 

  • ASUS TUF Dash F15 (i5 CPU, RTX 3050)
  • Acer Nitro 5 (i7 CPU, RTX 3060)

Arról sajnos nincs hír, hogy milyen illattal moshatjuk le és fújhatjuk be magunkat a hosszú gaming sessionök után, nem tudjuk, és sajnos tesztet sem találunk a témában, hiszen a csomag nem kapható kereskedelmi forgalomban (nem is lenne értelme, hiszen ki vesz egyszerre két laptopot?), ajándékként osztogatják majd nyereményjátékokban és alighanem influenszereknek.

Hirdetés

A marketinganyag nem említi, de a gamer esztétikát tükröző, macsó csomagolásból arra tippelünk, férfiaknak szánják az illatokat.

Az is jó kérdés, miért nem várták meg, hogy piacra kerüljenek a 40-es RTX-kártyák laptopváltozatai: így most kénytelenek a kétéves Ampere technológiával villogni. Nem mintha bárminek lenne különösebb értelme ebben a hírben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.