Hirdetés

Megérkezett az ár-érték bajnok Honor 10



|

Kívülről kaméleon, a kamerája mesterséges intelligenciára épít, a vételára pedig igen vonzó.

Hirdetés

A Huawei már korábban bemutatta a Honor 10-et, a készülék azonban most globálisan is debütált. Alapvetően az egyik legjobb ár-érték arányú okostelefonról van szó, ami valaha létezett. 

Hirdetés

A P20-hoz hasonlóan az ártakarékos Honor 10 is üveg hátlapot kapott, méghozzá olyat, aminek hála az eszköz majdnem kaméleon: a szögtől függően változik a színe az Aurora Glass bevonatnak. 

Az 5,8 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzőbe belóg egy szenzorsáv, ami 24 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű szelfikamerát tartogat. Az ujjlenyomat-olvasó a home gombba került. A motorháztető alatt a legújabb Kirin 970-es SoC található, ami a P20-as szériában is van. Ezt 4 GB RAM és 64/128 GB tárhely egészíti ki. 

A dupla kamera egy 16 megapixeles RGB és egy 24 megapixeles monokróm szenzort használ, f/1.8-as rekeszértékkel, fázisérzékelős autofókusszal. A rendszert itt is mesterséges intelligencia támogatja (ami néha a tapasztalatok szerint túllő a célon), intelligens képstabilizálással. 

A 3400 mAh-s akkumulátor gyorstöltésre is képes, méghozzá igen tempósan: 25 perc alatt 50 százalékra tud feltankolni. A készülékben van WiFi, Bluetooth 4.2, USB-C, LTE-támogatás. Gyárilag Android 8.1 kerül rá, EMUI 8.1 kezelőfelülettel. 

Európában 399,9 és 449,9 eurós vételárakon vihető a Honor 10, a tárhely méretétől függően. A leggyorsabb vásárlók az ígéretek szerint Bluetooth-fejhallgatót is kapnak, illetve korlátozott ideig 369 euróért lehet hozzájutni a 64 GB-os modellhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.