Hirdetés

Megérkezett az ártakarékos Xiaomi Redmi 6 Pro és Mi Pad 4



|

Hivatalosan is bemutatkoztak a kínai gyártó várva-várt újdonságai.

Hirdetés

Egyre nagyobb izgalmakat okoz Európában a Xiaomi: miután a kínai gyártó megkezdte az európai hadjáratát, egyre többen figyelnek a készülékeire. A Redmi 6 Pro modellre is sokan vártak már - ez egy kifejezetten ártakarékos megoldás. 

Hirdetés

Az olcsó készülékeket felsorakoztató Redmi széria legerősebb képviselője lett a Redmi 6 Pro, amelynek az 5,8 hüvelykes, full HD+ felbontású kijelzőjébe belóg egy szenzorsáv. A ház fémből van, az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került. A Snapdragon 625-ös chipet 4 GB RAM és 64 GB tárhely egészíti ki. Az akku 4000 mAh-s, a kamerák 12+5 megapixelesek, a 200 dolláros vételár pedig igen baráti (a 3 GB/32 GB-os modell ára 153 dollár). Van szelfis arcfelismerés is, a kameramódokhoz pedig mesterséges intelligencia. Akad még microSD-foglalat is a készülékben. 

A Redmi 6 Pro okostelefont a Mi Pad 4 táblagép kísérte, ami szintén ártakarékos. A 8 hüvelykes, 1920 x 1200-as kijelző alatt egy Snapdragon 660-as chip lapul, maximum 4 GB RAM és 64 GB tárhely mellett. Van microSD-foglalat, 6000 mAh-s akku, 5 és 13 megapixeles kamerák, opcionális LTE. Kínában 170 dollár az ára, plusz 50-ért LTE-s verzió jár. 

Európában persze 20-30 százalékkal mind drágább lesz, de még úgy is kifejezetten csábítóak az ajánlatok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.