Hirdetés

Megérkezett az erősen nosztalgikus Nokia 105 (2019)



|

A HMD Global egy elképesztő adatokat kínáló infografikával ünnepelte meg a Nokia 105 (2019) mobil piacra dobását.

Hirdetés

Eredetileg jó két hete mutatkozott be az apró, de strapabíró Nokia 105 (2019), ami erősen nosztalgikus érzéseket és retróhangulatot ébreszthet bárkiben, akinek már az okostelefonos korszak előtt is volt mobiltelefonja. A HMD Global újdonsága ráadásul csak 13 euróba kerül. 

Hirdetés

Juho Sarvikas, a HMD termékigazgatója egy infografikával ünnepelte a mostani piaci megjelenést, és néhány érdekességet is elárult. A készülék tárhelye akár 2000 névjegyet és 500 SMS-t is eltárol, és egy rövid írásnak is van hely, 80 000 szóval. 

A retrómobilt alapos stressztesztnek vetették alá, jól bírja az ütéseket, az akkumulátora pedig 9 egymást követő fesztivált is kibír, ha valaki strapabíró tartalékmobilt akar magával vinni. 

Ha pedig már nosztalgia, manapság nem sűrűn hallunk ilyen specifikációkat, de a Nokia 105 (2019) egy 1,77 hüvelykes kijelzőt, 4 MB RAM-ot és Nokia Series 30+ szoftvert kínál. Kamera az nincs, de van jackcsatlakozó és FM-rádió. Bárhol azért pedig nem működik, ugyanis csak a GSM900/1800 hálózatokat támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.