Hirdetés

Megérkezett az iOS 12



|

Már tölthető az Apple legújabb operációs rendszere, de az AirPower úgy néz ki, hogy már sosem jelenik meg.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a boltokban az iPhone XS és az iPhone XS Max, de a régebbi iPhone és iPad készülékek tulajdonosai már most telepíthetik az iOS 12 végleges verzióját. 

Hirdetés

Az Apple szerint az új iOS sokat javít a teljesítményen, illetve új és továbbfejlesztett funkciókat is kínál, úgy mint a frissített ne zavarj módot, AR-eszközök vagy a Siri Shortcuts támogatása. 

A tesztek szerint a legjobb dolog mégis az az iOS 12-ben, hogy sokkal stabilabbá és gyorsabbá teszi a régebbi iPhone készülékeket. Míg a régebbi rendszerfrissítések lassítottak néha az eszközökön, addig ez mindenképp gyorsulást eredményez. Még a 2013-as iPhone 5S-nél is. 

Eközben az AirPowernek végleg búcsút inthetünk, belsős források szerint ugyanis az Apple olyan komoly fejlesztési nehézségekbe ütközött, hogy valószínűleg sosem jelenik meg a hardveres és szoftveres gondokkal, valamint túlmelegedéssel küzdő vezeték nélküli Apple töltő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.