Hirdetés

Megérkezett az Office 2019



|

Átalakul továbbá a Microsoft Search, elérhető a felhőalapú Windows Virtual Desktop, jövőre pedig jön a Surface Hub 2.

Hirdetés

Elkezdődött a Microsoft Ignite, a fejlesztők, IT-s szakemberek és üzleti felhasználók pedig egyből sok újdonságot kaptak. Elérhetővé vált például az Office 2019. 

Hirdetés

Szintén a nagyobb bejelentések közé tartozik, hogy megújul a Microsoft Search, a Windowsban, az appokban és a weben is. Megérkezett továbbá a felhőalapú Windows Virtual Desktop az Azure-on keresztül, jövőre pedig megjelenik a Surface Hub 2. 

A legtöbben a Microsoft Search frissítésével találkoznak majd elsőként. Az élményt egységesítette a termékei között a Microsoft, a kereső ugyanoda költözik minden Office appon belül, illetve a mesterséges intelligenciának hála személyre szabott találatokat utat. Ezek a Bingben, az appokban és a Windows keresőjében is felbukkannak. 

A Microsoft Authenticator app segítségével indul a jelszómentes bejelentkezés korszaka, továbbá a mesterséges intelligencia a Microsoftnál képes lesz elmosni a hátteret egy videohívás során, valamint intelligens felvételeket készíteni a találkozókról, automatikus, kereshető feliratokkal. Októberben jön továbbá a Windows Server 2019 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.