Hirdetés

Megérkezett az Oreo a Huawei Mate 9-re



|

A Mate 9 és a Mate 9 Pro modellek egyaránt megkapják az EMUI 8.0-t is.

Hirdetés

A Huawei már két hónapja elérhetővé tette az Android Oreo bétaprogramját a Mate 9 és a Mate 9 Pro okostelefonjaihoz. Most végre befutott a várva-várt frissítés végleges kiadása is. 

Hirdetés

Kínában már megkezdődött a Mate 9 és a Mate 9 Pro okostelefonok frissítése Android 8.0 Oreo rendszerre, természetesen az EMUI 8.0 kezelőfelülettel együtt. Lassan, a következő hetek folyamán a további régiókban is indul a frissítési hullám. 

Az új EMUI 8.0 több olyan dolgot is elhoz majd a tavalyi készülékekre, amelyeket a Huawei idei zászlóshajói, a Mate 10 és a Mate 10 Pro tudnak. Sok funkció a mesterséges intelligenciára épít, és a háttérből igyekszik növelni a teljesítményt, üzemidőt. 

A Projection asztali mód is megérkezik a tavalyi csúcsmodellekre: ezeknek hála tévéhez vagy monitorhoz csatlakoztatható a Mate 9-es széria. 

Hasonló frissítés érkezik majd a Huawei P10-es szériára és a Honor V9-re is, azonban ott még csak béta állapotúak a csomagok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.