Hirdetés

Megérkezett az összehajtható Motorola Razr 5G, és még mindig egy vagyonba kerül



|

Hivatalosan is bemutatta a második-generációs és 5G-s összehajtható Razr mobilt a Motorola, ami még mindig nagyon drága, és a hardver nem csúcskategóriás.

Hirdetés

A Motorola a korábbi ígéreteinek megfelelően, menetrend szerint mutatta be a legújabb összehajtható okostelefonját, a Razr 5G-t. Amint a névből sejteni lehet, ez egy második-generációs modell, a tavalyi Razr utódja, több fejlesztéssel és megint a nosztalgikus külsővel. Vagyis a Razr-forma adott, a 6,2 hüvelykes, 2142 x 876-os, összehajtható pOLED-kijelző alá pedig Snapdragon 765G chip, 8 GB RAM és 256 GB tárhely költözött. A külső pOLED panel 2,7 hüvelykes, 800 x 600-as. 

Hirdetés

Az 5G-képes mobil így tehát középkategóriás chippel próbál vevőket hódítani, illetve azzal a ténnyel, hogy a Google Keep, Google News, Google Home és YouTube appok is mennek már a külső kijelzőn, de manuálisan bármilyen app működése engedélyezhető, és a gesztusvezérlés is támogatott az apró képernyőn. 

A vízlepergető külső alatt egy 15 wattos töltést támogató 2800 mAh-s akku lakik, ami sajnos szörnyen gyengének hangzik. A 48 megapixeles, f/1.7-es kamera viszont kapott lézeres autofókuszt és OIS-t, a szelfikamera 20 megapixeles.

Az első bemutatók is megérkeztek, itt részletesebben is megcsodálható a készülék:

A készülék idén ősszel jelenik meg "egyes európai piacokon", feketében, szürkében és arany színben, 1399 dollárért vásárolható meg, és Android 10 rendszerrel rajtol. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.