Hirdetés

Megérkezett az újabb LG zászlóshajó, a V35 ThinQ



|

A 900 dolláros LG V35 ThinQ gyakorlatilag egy G7 a V30 házába építve.

Hirdetés

A pletykák után most hivatalosan is bemutatkozott az LG legújabb zászlóshajója, a V35 ThinQ. Az új modell mindössze néhány hónappal az előző ráncfelvarrás után érkezett. A V30S ThinQ azonban szoftveres megújulást jelentett a tavalyi, eredeti V30-hoz képest, míg a V35 ThinQ már hardveresen frissült. Alapvetően egy G7 a V30 házában. 

Hirdetés

Ennek megfelelően Qualcomm Snapdragon 845-ös chipet kapott, és így 2018-ban is teljesen versenyképes. A G7 hátsó dupla kamerája is beköltözött a V35 ThinQ-ba, vagyis a megújult 16 megapixeles kamerákat kapják a felhasználók, amelyek kevés fény mellett és éjszaka jobban teljesítenek, a széleslátószögben pedig kevésbé torzítanak. 19 olyan effekt is van, amivel a mesterséges intelligencia optimalizálja a fotókat. Az előlapi kamera is használhatóbb, 8 megapixeles lett. 

Támogatott továbbá a Google Lens vizuális felismerés is. Szenzorsáv azonban nem lóg be a kijelzőbe, külsőre pont olyan az új modell, mint a régiek. Van viszont aurórafekete opció, amit a platinaszürke kísér. Maga a kijelző 6 hüvelykes, az LG maradt az OLED-panelnél. A 900 dolláros készülék jóval drágább lesz a G7-nél, valószínűleg a képernyő miatt. Június elején érkezik a boltokba. 

A pletykák szerint a drámaibb megújulást az LG V40 ThinQ hozza majd el, idén ősszel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.