Hirdetés

Megérkezett, és úszás közben is figyel a Fitbit Charge 3



|

Érintőképernyőt kapott a fitneszes okoskarkötő, és akár egy hétig is bírja töltés nélkül.

Hirdetés

Bár a Fitbit egy ideje az okosórák piacán is jelen van, a céget még mindig a fitneszes okoskarkötőiről ismerik az emberek. Most megérkezett a Fitbit Charge széria legújabb tagja, a Fitbit Charge 3

Hirdetés

A viselhető eszköz októberben jelenik meg a boltokban, de már most előrendelhető, 150 dollárért (és fölfelé). 

Külsőre igazából a Charge 2-vel van dolgunk, de ezúttal jobb kijelzővel, strapabíróbb szerkezettel és új funkciókkal. A legtöbb okosórával ellentétben a Charge 3 akár egy hétig is kibírja töltés nélkül, folyamatos használat mellett. 

Az érintőképernyő szürkeárnyalatos OLED, Gorilla Glass 3 védőüveggel borítva. A Fitbit szerint a panel 40 százalékkal nagyobb és világosabb, mint amit eddig használtak, ráadásul az árnyalatokat is támogatja, nem csak a feketét és a fehéret tudja megjeleníteni. Fizikai gombok helyett ráadásul már érintéssel lehet navigálni. 

Természetesen a karkötő tud vibrálni, a gyorsulásmérő mellett került bele magasságmérő, optikai pulzusmérő és véroxigénszint mérő is. GPS és WiFi sajnos nincs, de a szinkronizálás megoldott Bluetooth LE-n keresztül. Az okoskarkötő mutatja a mobilos értesítéseket, illetve a gyors válaszok a viselhető eszközön is megírhatóak Androidon. Az NFC-s, mobilfizetésre alkalmas modell felára 20 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.