Hirdetés

Megérkeztek a legújabb biztonsági javítások a Google és a Samsung mobilokra



|

A Pixel készülékek mellett több Samsung Galaxy okostelefonra is befutottak az augusztusi biztonsági javítások.

Hirdetés

Túl vagyunk a hónap első hétfőjén, ami azt jelenti, hogy immáron az androidos biztonsági javításokból is megérkezett a legújabb csomag. A Google közzé is tette az androidos javítások listáját, és magukat a javításokat is. Természetesen a Google Pixel mobilokra ezek már letölthetőek, de számos Samsung eszközre is befutottak. Megszokott módon a Samsung nagyon gyorsan teszi közzé ezeket a biztonsági csomagokat, 

Hirdetés

Így az augusztusi frissítés befutott, a Galaxy S20 széria mellett a Galaxy S10, a Galaxy Note 10 és a Galaxy A50 sorozatokra is megérkezett a patch. Értelemszerűen még nem minden régióban letölthető, lehet, hogy egy kicsit még várni kell.

A biztonsági javítások mellett a Samsung okosított kicsit a kamerákon és a WiFi működésén is. A Google funkcionális változtatást ebben a hónapban sem eszközölt, legalábbis külön nem említi meg. A magas és a kritikus besorolású sérülékenységek közül ugyanakkor sokat befoltoztak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.