Hirdetés

Megérkeztek az eltűnő üzenetek a WhatsApp üzenetküldőbe



|

Egyelőre 7 nap elteltével képes eltüntetni az egyes beszélgetések előzményeit a WhatsApp.

Hirdetés

A WhatsApp ebben a hónapban juttatja el a felhasználókhoz az eltűnő üzenetek opciót, ami lehetővé teszi a beszélgetésekben az üzenetek automatikus törlését egy idő után. Egyelőre egyetlen beállítás lesz, amely egy hét elteltével tünteti el a korábbi beszélgetést. Ezt bárki bekapcsolhatja az egyéni csevegések során, a csoportokban pedig a csoport adminisztrátorai kapnak ilyen felhatalmazást.

A 7 napos időkeretet azért választották, mert úgy gondolják, hogy ez a hatást kelti, hogy a beszélgetések nem véglegesek, de ha még vissza akarja nézni valaki az üzeneteket, akkor praktikus az egy hetes keret, főleg néhány napja kapott címeknél vagy bevásárlási listánál.

Hirdetés

A funkció egyébként a fotókat és videókat is letörli, mindkét félnél eltűnik minden. A törlés előtt van lehetőség képernyőképek készítésére vagy a szöveg másolására.

A funkció csak azokat a tartalmakat tünteti el, amelyek az aktiválás után érkeznek telefonunkra, szóval érdemes manuálisan törölni mindent, ha teljesen eltüntetnénk egy beszélgetés tartalmát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.