Hirdetés

Megérkeztek TikTokra az avatárok, már animált karakterünkkel is készíthetünk videókat



|

A funkció erősen hajaz az Apple Memojikra, viszont a beszámolók alapján az animációk hagynak kívánnivalót maguk után

Hirdetés

A TikTok a világ jelenlegi egyik leggyorsabban fejlődő és növekvő közösségi oldala, az elmúlt években elképesztő népszerűvé vált. A fejlesztők természetesen törekednek arra, hogy újításokkal tovább fokozzák a felhasználói élményt, a legutóbbi frissítéssel viszont egy más helyekről ismert funkcióval bővült a TikTok felülete.

Nem újdonság, hogy közösségi oldalakon van lehetőség animált avatár létrehozására, az Apple Memoji lehetősége például igencsak népszerű funkció. Ehhez hasonlít a TikTok Avatars lehetősége, aminek köszönhetően az igazi arcunk felfedése nélkül is gyárhatunk story time tartalmat.

Hirdetés

Az Avatars funkció a telefon kamerájával érzékeli és felismeri a felhasználó arcát, erre egy animált réteget húz, így az avatárok képesek követni az emberi mozgást. Jelenleg két tucat alapbeállított avatár érhető el, de természetesen a figurák kedvünk szerint testreszabhatóak, így a karakter bőrét, száját, szemeit, orrát, illetve a kiegészítőket is lehet állítani. 

Egyes beszámolók alapján a TikTok Avatars animációi és lehetőségei elmaradnak az Apple Memojikhoz képest. Az egyéni beállításokat illetően jelenleg korlátozott lehetőségek vannak, viszont a TikTok igyekszik a felhasználói visszajelzések alapján bővíteni és javítani, hogy a minél jobb felhasználói élményt biztosítson közösség tagjai számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.