Hirdetés

Megfizethető iPad Pro billentyűzetet villantott a Logitech



|

A designról joggal juthat eszünkbe a Microsoft Surface termékcsalád.

Hirdetés

Az Apple tegnap este a Spring Loaded eseményen egy halom nagy bejelentés mellett az új iPad Prókat is leleplezte, amikben mostantól a szupererős M1-es processzort találjuk. Természetesen a cupertinói cég úgy tervezte az új eszközöket is, hogy azok kompatibilisek legyenek a korábbi kiegészítőkkel, sőt, egy új, fehér billentyűzetet is bedobtak, hogy legyen miből válogatni.

A gond ezzel csak az, hogy az Apple által kínált billentyűzetek egy cseppet túlárazottak: a touchpad nélküli 71 ezer, míg a full extrás 118 ezer forintért lehet a miénk.

Hirdetés

Még szerencse, hogy a Logitech már korábban is próbálta enyhíteni ezt a terhet, a 12,9-es iPadhez azonban most először csináltak billentyűzetet.

A termék amellett, hogy jelentősen olcsóbb, mint az Apple saját billentyűzete, egy csomó érdekes funkciót is felvonultat. Ilyen például a vastagabb design, mely jobb védelmet biztosít az iPadnek, miközben a billentyűzet lecsatlakoztatható és még egy sor funkciógombbal is ellátták a tervezők.

Magyar árakról még nem tudunk beszámolni, a kinti ára viszont kifejezetten kecsegtető. A 11"-es iPad billentyűzete 199,99 dollárért van listázva, és már előrendelhető, míg a 12.9"-es iPadhez való eszköz árát 229,99-re nyomta le a Logitech. Ez forintban 76 ezret és 86 ezret jelenthet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.