Hirdetés

Megfizethető vezeték nélküli fejhallgatóval és fülessel támad a Sony



|

A japán gyártó két új terméket is leleplezett az átlagos igények kiszolgálására.

Hirdetés

A vájtfülűek manapság már számos prémium füles és fejhallgató közül választhatnak, ám a jobb minőségért mélyen a zsebbe kell nyúlni, míg a mindennapi jövés-menésben nem is feltétlenül alkalmasak a körülmények a kifinomultabb hangzás maradéktalan élvezetéhez.

Erre találták ki a középkategóriás termékeket, melyek már korrekt minőséget nyújtanak, de nem kell egy kisebb vagyont kicsengetni értük. A Sony most két új modellel is gyarapította a kategóriát, bemutatva a WH-XB910N vezeték nélküli fejhallgatót, valamint a WF-C500 vezeték nélküli fülest.

Hirdetés

A WH-XB910N egy hagyományos kialakítású fejhallgató a Sony Extra Bass szériájában, így elsősorban az erős basszussal operáló hangprofilok kedvelőinek lehet jó választás. Az új modell repertoárjába az aktív zajszűrés is bekerült, melynek mértékét a környezetünktől függően szabályozhatjuk.

A 30 órás üzemidőt ígérő fejhallgató támogatja az AAC és LDAC kodekeket, a gesztusvezérlést és a Google Asszisztenst is. A kékben és feketében kapható WH-XB910N 179 fontért (kb. 75 ezer forint) kerül a boltokba, ami ugyan nem kifejezetten olcsó, de jóval megfizethetőbb a 100 ezer forint felett kínált 1000X-sorozatnál, és még egy hordtáskát is kapunk mellé.

Ezzel szemben a négy színben (fekete, fehér, narancs, zöld) érkező WF-C500 már mindössze 89 fontot (kb. 37 ezer forint) kóstál, amivel kimondottan versenyképes ajánlatnak számít a márkás vezeték nélküli fülesek között.

10 órás üzemidejével könnyedén ledolgozhat egy átlagos munkanapot, ha pedig megszorulnánk, az újabb 10 órára elegendő kraftot garantáló töltős tok segíthet. Ami pedig a további jóságokat illeti, IPX4 vízállósággal, AAC- és Android/ Windows Swift Pair támogatással számolhatunk.

Mindkét újdonság októberben kerül piacra, így hamarosan beszerezhetők lesznek. A WH-XB910N részletes specifikációi itt, a WF-C500-éi pedig itt olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.