Hirdetés

Meggondolatlan videóval reklámozta a V60 ThinQ-t az LG



|

Egy idősebb férfi látszólag a lépcsőn előtte haladó hölgy szoknyája alá fotózgatott, a videó végén kiderült, hogy csak szelfizett - az LG elnézést kért, hogy megjelenhetett ez a reklám.

Hirdetés

Az utóbbi években szörnyen kiélezett a harc a mobilpiacon, mindezt pedig a marketing és a reklámok is tükrözik. Könnyű ez utóbbiakat "túltolni", és most valami ilyesmi történt az LG lengyel marketinges részlegénél. A TikTokon közzétettek ugyanis egy videót, amelyen egy idősebb férfi látszólag az előtte a lépcsőn fölfelé haladó nő szoknyája alá fotózgat a V60 ThinQ-val. Amikor a nő felháborodottan hátra fordul, kikapja a férfi kezéből a mobilt, akkor kiderül, hogy a dupla kijelzős tokba rejtett mobillal igazából csak magáról készített szelfiket az illető. 

Hirdetés

A nő ezután visszaadja a mobilt, az illető tovább görget, majd kiderül, hogy hoppá, mégis készültek szoknya alatti fotók. A média gyorsan felkapta a dolgot, és senki sem értette, miért reklámoznak egy öreg perverz embert ilyen elítélendő, sok helyen jogilag is büntetett viselkedéssel. 

A közvetített üzenet sehogy nem volt jó, az LG pedig gyorsan törölte a klipet mindenhonnan, majd elnézést kért az emberektől, amiért valahogyan átcsúszott a megfelelő ellenőrzési folyamatokon ez a megkérdőjelezhető reklámvideó. Az LG azt ígéri, a jövőben ilyesmi nem fordul elő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.