Hirdetés

Meghalt Robert Krakoff, a Razer társalapítója



|

82 évesen elhunyt RazerGuy nélkül most minden bizonnyal szegényebbek lennénk pár kiváló gamer eszközzel, és egy plüsskígyóval.

Hirdetés

Hivatalos weboldalán és közösségimédia-csatornáin is Robert Krakofftól búcsúzik az elsősorban gamereknek szánt perifériáival befutott Razer. A RazerGuy néven is ismert Krakoff Min-Liang Tannel együtt tervezte meg a világ első gameregerét a Razer Boomslanget 1999-ben, a kärna LLC alig egy évvel korábban alapított leányánál.

2005-ben, az anyavállalat csődje után közösen újraalapították, immáron önálló entitásként a Razert, amelyet ténylegesen Tan irányított ügyvezetőként, míg Krakoff tiszteletbeli elnöki pozíciót töltött be. Napjainkra a szingapúri központú Razer egyike a legismertebb gamermárkáknak, és közel 1500 alkalmazottat foglalkoztat.

Hirdetés

Robert Krakoff gyászjelentésében a Razer úgy fogalmaz, hogy a néhai társalapító megingathatatlan motiváltsága és a gaming iránt érzett szenvedélye továbbél, és mindannyiuknak inspirációként szolgál.

A Razer CEO-ja, Min-Liang Tan pedig a következő szavakkal búcsúztatta barátját a Facebookon.

"Hihetetlenül szomorú volt azt hallanom, hogy drága barátom és mentorom, a Razer társalapítója és emeritus elnöke, Robert Krakoff elhunyt. Hiányozni fogsz, Rob."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.