Hirdetés

Meghódíthatja a belépőkategóriát a Xiaomi Pocophone F1 Lite



|

Miközben a Xiaomi áremelésekre készül, addig a Pocophone F1 Lite tarolhat a belépőkategóriás okostelefonok piacán.

Hirdetés

A Pocophone F1 az egyik legversenyképesebb árazású okostelefon a piacon. A Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkáját 6 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel egészíti ki, mindössze 329 euróért. Nem mindenki költ azonban ennyit okostelefonra. A jelek szerint azonban jön a megoldás az belépőkategóriában is. 

Hirdetés

Miközben a Xiaomi árakat emelne, addig a Pocophone márkája kicsit gyengébb okostelefonban gondolkozik, de jóval olcsóbban. Ezúttal a Snapdragon 660-at választanák az eszköz alapjául, ami egy középkategóriás lapka. 

Bár ezt a Snapdragon 670 és 675 már leváltották, azért teljesítményben még ma is vállalható, a Xiaomi pedig nemrég a Redmi Note 7-ben és a Xiaomi Mi A2-ben is ezt vetette be. Az Uranus kódnév alatt készülő Pocophone F1 Lite 4 GB RAM-ot és Android 9 Pie rendszert mellékel, szenzorsávval tarkított kijelzővel, jackcsatlakozóval és elvileg gyengébb dupla hátlapi kamerával. 

Megjelenésről és árakról még nincs hír, de mivel a Redmi Note 7 Európában 179 euró, ezért biztos, hogy talán még ennél is kedvezőbb lesz az árcédulán szereplő összeg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.