Hirdetés

Meghosszabbított garanciával lepett meg minket a Huawei



|

Nem kell pánikba esni, ha esetleg mostanában járna le a jótállási idő, ugyanis a vállalat a magyar felhasználók segítségére sietett.

Hirdetés

A koronavírus a mindennapi élet számos területén csúnya nyomot hagy, és a járvány miatt akár még a garanciális ügyintézés is problémás lehet, ha mostanában dobná be a törülközőt valamelyik eszközünk.

Pontosan ezért is remek hír, hogy a Huawei úgy döntött, meghosszabbítja Magyarországon a különféle termékeire vonatkozó jótállási időt, és ennek nem csak az örülhet, akinek valamelyik kütyüje eredetileg még idén elvesztette volna a garanciát.

Hirdetés

A Huawei egészen 2021. március 1-ig meghosszabította a garanciát azon készülékek esetében, amelyeknek az eredeti jótállási idejük november 28. és 2021. február 28. között jár le.

Ez már önmagában jó dolog, ráadásul az okostelefonok mellett többek között a laptopokra, a tabletekre, az okosórákra, a fülhallgatókra és még a routerekre is vonatkozik a döntés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.