Hirdetés

Megint a Pixelekből merített az Action Launcher



|

A népszerű launcher 30-as verziója a Google új okostelefonjainak újdonságaiból merített.

Hirdetés

Az Action Launcher továbbra is az egyik, ha talán nem a legkedveltebb androidos launcher. Már eddig is sokat merített az Oreo rendszerből és a Pixel Launcherből, és lehetővé tette az új funkciók használatát azok számára, akik nem rendelkeznek Pixel készülékkel. 

Hirdetés

A 30-as verzió tele van újdonságokkal. A legfontosabb talán a Pixel 2-ből merített At a Glance widget, ami a dátumot, az időjárást és a legközelebbi naptáreseményt írja ki a főképernyőre. 

A dokként működő keresődobozon is finomítottak, ráadásul dedikált ikonszerkesztő is van a felújított alkalmazásban. Sok hibát is javítottak, illetve a kompatibilitás elvileg sokat javult a Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8 készülékeken. 

Az adaptív ikonokból 250 újabb van, vagyis a teljes csomag már több mint 2200 appot képes kiszolgálni. Van dinamikus naptártámogatás is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.