Hirdetés

Megint árulkodott az LG a V30-ról



|

Második kijelző helyett tényleg egy lebegő sávot kínál majd az új csúcskészülék.

Hirdetés

Az LG V10 egyike volt az első olyan okostelefonoknak, amelyek egy apró második kijelzőt is kaptak - ezen gyorsgombok és egyéb információk jelentek meg. Az LG a V20-nál is megtartotta ezt a konfigurációt. 

Hirdetés

A pletykákból sokszor hallottuk, hogy a V30 szakíthat mindezzel, és az LG most megerősítette a jelentéseket. A V30 tényleg nem kap második kijelzőt, ezt egy lebegő sávval pótolja majd a kezelőfelületen a gyártó. 

A lebegő sáv része az UX 6.0+ kezelőfelületnek, ami a V30-on debütál majd. A félig átlátszó sáv használaton kívül egyébként elrejti magát, szükség esetén pedig ki lehet nyitni. 

A készülék rendelkezik majd mindig bekapcsolt kijelzőmóddal, ami órát, zenelejátszót, képeket és egyéb eszközöket is megjeleníthet. 

Az UX 6.0+ része lesz a Graphy kamerafunkció is, amely gyors hozzáférést enged a különböző stílusokhoz, amiket profi fotósok használnak. Alapvetően stilizált fotók készítését segítik, olyan, mintha a Prisma segítségével már a kép készítése előtt egy szűrőt tennénk a képre. Az ilyen profilok a fehéregyensúlyt, a záridőt, a rekeszértéket és az ISO-értéket is módosítják. Csak manuális módban lesznek bevethetőek. 

Az LG augusztus 31-én mutatja be a V30-at, ami arcfelismerést is támogat majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.