Hirdetés

Megint dolgozik valamin a Facebook



|

A hozzászólásoknál hamarosan egy új gomb bukkanhat fel, amivel az ismerőseinket jelölhetjük meg.

Hirdetés

A Facebook egy új rejtett funkciót tesztel, amely alapján hamarosan új módon lehet majd megemlíteni az ismerősöket a hozzászólásokban. 

Hirdetés

Jelenleg ehhez egy [@] karaktert kell begépelnünk, majd jöhet az illető neve. Az új funkció - amit egyelőre mélyen ástak el az oldal kódjában - más megközelítést alkalmaz. Egy plusz gombot tesz oda a hozzászólásokhoz, amelyet megnyomva bárkit megemlíthetünk a megjegyzésünkben. A kattintás az ismerősök listáját jeleníti meg, amit át tudunk görgetni. 

Az újítás akkor lehet praktikus, ha szeretnénk valakit megemlíteni egy hozzászólásban, de az illető neve nem jut az eszünkbe. 

A Facebook valószínűleg még csak teszteli ezt a lehetőséget, hiszen nem véletlenül rejtette el mélyen a kódban. Egyelőre nem egyértelmű, hogy az újítás csak egy kísérlet marad-e vagy pedig lassan mindenki számára elérhetővé válik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.