Hirdetés

Megint egy fontos funkcióval bővült a WhatsApp



|

Úgy látszik, lassan, de biztosan végre a WhatsApp felhasználói is megkapnak több hasznos apróságot.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban gyakran érkezett olyan hír, miszerint apró, de egyébként hasznos funkcióval fog bővülni a WhatsApp, amiből arra lehet következtetni, hogy a fejlesztők igyekeznek lépést tartani a többi üzenetküldővel.

Időközben az alkalmazással foglalkozó WABetaInfo újabb fejleményről számolt be.

Hirdetés

A weboldal tájékoztatása szerint ugyanis a WhatsApp iOS-es bétájában már tesztelhető volt egy olyan funkció, amellyel elrejthetjük bizonyos ismerőseink elől, hogy mikor látogattuk meg legutóbb az appot. Eddig is volt lehetőség arra, hogy némiképp korlátozzuk ennek a státusznak a láthatóságát, de az hasznos újítás lehet, ha mi dönthetjük el, konkrétan kik tudjanak erről az infóról. Ám a jelek szerint ez egy kétélű kard, mivel elvileg mi sem láthatjuk azoknak a státuszát, akiket felpakolunk erre a listára.

A tesztelés elméletileg már iOS mellett Androidon is zajlik, várhatóan a közeljövőben az éles változatban is kipróbálhatjuk. Egyébként az elkövetkezendő hetekben az a lehetőség is be fog kerülni, hogy emojikkal reagáljunk az egyes üzenetekre. Ilyen is van már másik üzenetküldőben, éppen itt volt az ideje, hogy a WhatsApp is átvegye.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.