Hirdetés

Megint elrontotta a Start menüt a Microsoft, tele van hibákkal a Windows 10



|

A Microsoft frissítése ismételten elrontotta egyes felhasználóknál a Windows 10 Start menüjét...

Hirdetés

Mostanában egyszerűen semmi sem sikerül a Microsoftnak, ami frissítésekkel és hibajavításokkal kapcsolatos. Másról sem szóltak az elmúlt hónapok, csak arról, hogy a Windows 10 újabb és újabb frissítései okoznak a felhasználók jelentős részénél újabb és újabb hibákat, ahelyett, hogy kijavítanák a meglévőket. Gyakorlatilag egyetlen hónap alatt sikerült leterhelnie a processzort a Microsoftnak, aztán elrontotta a Windows 10 keresőjét, majd a hangot is. Ezután a műveletközpont és a hálózati kártya bénult meg egyes rendszereken, majd a Windows Defender védelmét vágták haza. Azután pedig a nyomtatást tették tönkre

Hirdetés

Mi a következő? A KB4524147-es összegző frissítés október 3-tól indult útjára, és elvileg az előző frissítés nyomtatási hibáját orvosolná. Ez sem jött össze... 

A Windows Latest jelentése szerint most a Start menüt tette tönkre a Microsoft, amely a megnyitáskor nem ugrik fel, hanem kritikus hibára hivatkozik egy üzenetben. 

Egy korábbi frissítés a jelentések szerint az asztali keresőnél és a VMWare Workstationnél is okozott bajokat. Már nem elég elkerülni az új frissítéseket, ugyanis a Microsoft sorra halmozza a hibákat minden egyes csomagban. Ez persze nem sokat számít, a KB4524147-et kötelező biztonsági frissítésként írták elő. 

A Microsoft hivatalos közleménye szerint nem tudnak semmilyen hibáról a legutóbbi összegző frissítés kapcsán. A Windows 10 következő nagy verziója pedig bármelyik pillanatban befuthat. De vajon akarjuk telepíteni...? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.