Hirdetés

Megint felbukkant a Pixel-gyilkos



|

Ezúttal a GFXBench-en tűnt fel Andy Rubin várva-várt csodatelefonja.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Andy Rubin - az Android atyja - ezúttal egy olyan okostelefonon dolgozik, amely még a Google Pixelt és az Apple iPhone-t is megszorongatná. 

Hirdetés

Több szivárgás is volt már a készülékről, amely ezúttal a GFXBench adatbázisában bukkant fel. Essential FIH-PM1 kódnévvel. Az Essential Produts az a cég, amely gyártja majd, a FIH pedig arra utal, hogy a tényleges gyártást a Foxconn végzi. 

Az adatok alapján az 5,5 hüvelykes készülék 1312 x 2560-as kijelzőt kap, ami majdnem olyan arányú, mint az LG G6 panelje. A motorháztető alatt Snapdragon 835-ös lapka van, Adreno 540-es GPU-val, 4 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel. Ez utóbbi kissé furcsa. 

A hátlapra egy 12 megapixeles kamera juthat, az előlapra egy 8 megapixeles. Van NFC, Android 7.0, és lesz olyan port, amelynek hála moduláris képességei lesznek az okostelefonnak. Akad majd egy Apple 3D Touch-szerű funkció is. 

Elméletben az év közepén mutatkozhat be Andy Rubin nagy újdonsága. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.