Hirdetés

Megint felbukkant az új Google Pixel



|

Ezúttal az FCC adatbázisában bukkant fel az HTC által gyártott készülék.

Hirdetés

A pletykák szerint a Google idén ősszel ismét két Pixel okostelefont mutat be. A nagyobb verziót az LG gyártja majd, míg a kisebb változatot az HTC. 

Hirdetés

Egyelőre minden információ csak pletykákból származik, azonban az FCC-nél most feltűnt a Pixel 2, HTC G011A kódnév alatt. 

Az adatbázisban meglehetősen sok HTC eszköz szokott felbukkanni, ez viszont azért különleges, mert Android 8.0.1-et futtat, illetve a home gomb éppen olyan, mint a jelenlegi Pixeleken. 

Az HTC U11-hez hasonlóan ez is nyomásérzékeny oldalakkal rendelkezik, de Edge Sense helyett ennek a neve Active Edge. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Google a Google Assistant indítására használja fel a szenzorokat. 

A meg nem erősített szó-beszéd alapján dizájnban nem változik a Pixel 2, és marad az 5 hüvelykes 1080p-s kijelző, a 4 GB RAM és a 64 GB tárhely is, jackcsatlakozó viszont nem lesz. Az új Pixel XL viszont 6 hüvelykes WQHD kijelzőt kaphat, 18:9-es képaránnyal és vékony kerettel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.