Hirdetés

Megint frissült a OnePlus 5



|

Több javítást és optimalizációt is hozott az újabb frissítés, az OxygenOS 4.5.5.

Hirdetés

Újabb frissítést kapott a napokban a OnePlus 5, immáron a harmadikat a hivatalos piaci megjelenése óta. Ez azt mutatja, hogy a OnePlus igyekszik minden felmerült hibát a lehető leghamarabb orvosolni - sajnos bőven akad dolga a fejlesztőknek. 

Hirdetés

A legutóbbi, 59 MB-os csomag optimalizációkat és fejlesztéseket tartalmaz a WiFi-hez, a hanghívásokhoz, az akkuhoz videorögzítés közben, illetve a vibráláson is állít. 

Sok hibajavítás is bekerült a csomagba, a legérdekesebb talán az, hogy a WiFi jelerőssége immáron nem jelenik meg mindig gyenge jelzéssel. 

A frissítés OTA jellegű, vagyis időbe telik, mire több hullámban minden felhasználóhoz elér. Aki még nem kapta meg, az a beállításokban ellenőrizheti, hogy számára elérhető-e már az új rendszerfrissítés. A folyamat előtt érdemes az akkut megfelelően feltölteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.