Hirdetés

Megint kiszivárgott az HTC U12+



|

Május 23-án várható az új zászlóshajó bemutatója - ez lesz a gyártó idei egyetlen csúcskészüléke.

Hirdetés

Az HTC elég rosszul tartja titokban az HTC U12+ okostelefon részleteit. A hivatalos bemutató május 23-án esedékes, de alapvetően már eddig is tudtunk mindent a készülékről. Most pedig Evan Blass kiteregette az összes specifikációt, valamint renderelt képeket is. 

Hirdetés

A szivárgások alapján a 6 hüvelykes, 2880 x 1440-es Super LCD kijelzőbe nem lóg majd be szenzorsáv - vagyis a Samsung és a Sony mellett még az HTC is kitart a normál képernyők mellett. A panel egyébként HDR10-képes. Alatta Snapdragon 845-ös chip, 6 GB RAM, 64/128 GB tárhely, microSD-slot találhatóak. 

A 12 megapixeles kamerát egy 16 megapixeles telefotós lencse egészíti ki, előre két 8 megapixeles szenzor kerül. Nem hiányzik az optikai képstabilizálás, a 2x-es optikai zoom és a portréfotózási mód sem. Az AR-matricák is támogatottak. Adott az IP68-as vízvédelem, itt az Edge Sense 2, a 3500 mAh-s akku pedig támogatja a gyorstöltést. 

A 4 mikrofon támogatja a 360 fokos hangfelvételt, van 96 KHz-es, 24 bites hangfelvételi lehetőség, illetve 4K-s videót 60 fps-sel, 1080p-s videót 240 fps-sel rögzít a készülék, amiben van 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C és ujjlenyomat-olvasó is. Jackcsatlakozó sajnos nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.