Hirdetés

Megint megkavarhatja az iPhone-ok elnevezését az Apple



|

Négy iPhone modellre számíthatunk idén, ezek közül a legkisebb és legolcsóbb változat nevével variálhat a cég.

Hirdetés

A jelenlegi várakozások szerint októberben mutatkozik be az iPhone 12 néven emlegetett széria, ami ezúttal négy okostelefont fog össze. Az olcsóbb verziókat iPhone 12 és iPhone 12 Max néven emlegették eddig a szivárogtatók, a drágábbakat pedig iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max néven. A legfrissebb infók szerint azonban az Apple csavar egy kicsit a legkisebb belépőmodell nevén: az nem iPhone 12 lesz, hanem iPhone 12 Mini. 

Hirdetés

Az általában megbízható L0vetodream szivárogtató szerint 5,4 hüvelykes lesz az iPhone 12 Mini kijelzője, és emiatt végül az iPhone 12 Max készüléket simán iPhone 12-nek nevezik el. Ez utóbbi 6,1 hüvelykes képernyőt kap, akár az iPhone 12 Pro - az iPhone 12 Pro Max pedig már 6,7 hüvelykesre nő. A legkisebb modellre dupla, a többire tripla hátlapi kamera kerülhet. 

A "mini" megnevezés nem új az Apple-nél, hiszen a gyártónak volt már iPad mini tabletje, Mac mini gépe és iPod mini lejátszója is. Az iPhone szériában viszont még nem volt mini modell. Ha lesz, és kis kávát, kompakt méretet kínál majd, akkor bizonyára sikerekre számíthat, hiszen sokan bosszankodnak az egyre nagyobb és nagyobb okostelefonok méretein. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.