Hirdetés

Megint megtrollkodta az Apple-t és a Samsungot a Huawei



|

Miután Olaszországban megbüntették az Apple-t és a Samsungot, a Huawei felhívta rá a figyelmet, hogy sosem lassítaná le a készülékeit.

Hirdetés

Az olasz versenyhivatal nemrég összesen 15 millió euróra büntette az Apple-t és a Samsungot, miután egy komplex nyomozás során arra jutottak a hatóságok, hogy mindkét cég ráerőltette a frissítéseket a felhasználókra, és ezek a frissítések a felhasználók tudta nélkül lelassították a régebbi hardvereket; ezzel ösztönözve az embereket, hogy frissítsenek újabb okostelefonokra. 

Hirdetés

A Huawei nem tudott ellenállni a kínálkozó lehetőségnek, és megint megtrollkodta a riválisait. A brit Twitter-fiókján keresztül azt közölte a kínai gyártó, hogy sosem lassítaná le az okostelefonjait azért, hogy kikényszerítse a frissítést. A Mate 20 és a Mate 20 Pro megjelenése kapcsán hashtagekkel célzott arra is a cég, hogy ezek a készülékek "GyorsnakSzülettekÉsAzokIsMaradnak", valamint "SosemLassulnakLe". 

Nem ez az első eset, hogy a Huawei megtrollkodta a riválisait. A P20 Pro bemutatója előtt például reklámmal felpakolt teherautókat parkolt az Apple és a Samsung brit boltjai elé, amelyek az új készülékét hirdették. Szeptemberben ingyen powerbankeket osztott az iPhone XS-re váró embereknek a Huawei, a Mate 20 Pro bemutatóján pedig a mindig lemerülő iPhone XS Maxet töltötte fel vezeték nélkül egy Mate 20 Próval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.