Hirdetés

Megint világelső lehet a Vivo



|

A Vivo új okostelefonja lehet a legelső (megelőzve az Apple-t és a Samsungot), amely már kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval jelenik meg.

Hirdetés

Bár a kínai Vivo nem túl ismert márka Európában és Amerikában, a gyártó a világ öt legnagyobb okostelefonos cégének egyike. Ráadásul rendre elsőként dob piacra új technológiákat. 

Hirdetés

A jelek szerint a Vivo most megoldotta, hogy az optikai ujjlenyomat-olvasó a képernyő alá kerüljön, ezzel pedig nincs már szükség dedikált szenzorra a készülék elején vagy hátlapján. A feloldáshoz elég megérinteni a képernyőt egy bizonyos helyen. 

A Vivo hivatalos bejelentést még nem tett az áttörésről, de a Weibón már közzétett egy rövid videót róla. 

A pletykák szerint az Apple és a Samsung rég igyekeznek ezt az újítást meglépni, de egyelőre nem voltak képesek a partnereik elérni az áttörést, és megfelelő hatékonysággal megoldani a feladatot. 

A Vivo tehát ismét világelső lehet egy újítással - ugyanis a Vivo dobott piacra elsőként olyan okostelefont, ami:

- 2560 x 1440-es kijelzővel rendelkezett

- 5 milliméternél is laposabb volt

- 6 GB RAM került bele

- dupla előlapi kamerát kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.