Hirdetés

Mégis jöhet a Xiaomi Mi Mix 4?



|

Kínából eredő szivárgások alapján mégis folyik a munka a Xiaomi Mi Mix 4-en.

Hirdetés

A Xiaomi mindig is innovatív készülékekkel jelentkezett a Mi Mix széria keretében, azonban a népszerű sorozatnak vége szakadt, amikor megérkezett a futurisztikus, egyszerre elérhetetlen és egyáltalán nem praktikus Mi Mix Alpha a készülékházat körben borító kijelzőjével. Az élő visszajelzések szerint nem is baj, hogy csak koncepció maradt, ellenben egy jó Mi Mix 4-et sokan hiányolnak a piacról. A sorozat utolsó tagja a tavalyi Mi Mix 3 5G volt. 

Hirdetés

Bár a Xiaomi Mi Mix 4 fejlesztései munkálatait többször tagadták már, a MyDrivers úgy tudja, hogy a Xiaomi új alelnöke, Yang Zhe, aki egyben a marketingigazgató is, mégis úgy döntött, hogy piacra kell dobni a Mi Mix 4-et. 

A jól értesült források azt is tudni vélik, hogy a Mi Mix 4 a Huawei P40 Pro ellenfele lesz, vagyis egy prémium csúcsmobil, a Mi 10 Próból kiindulva valószínűleg prémium árazással. Elvileg sima és Pro modell is jöhet, 120 Hz-es hajlított kijelzővel, de kevés dolog körvonalazódott még. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.