Hirdetés

Mégis jöhet az Apple AirPower töltőpadja



|

A jelentések szerint végre gyártásba került az Apple vezeték nélküli töltőpadja, az AirPower.

Hirdetés

Az AirPower vezeték nélküli töltőpad az Apple egyik legérdekesebb terméke, és nem csak azért, mert technológiailag bonyolult. Leginkább azért, mert az Apple továbbra is hallgat róla, pedig már nagyon régen meg kellett volna jelenjen. 

Hirdetés

Számos nehézség és késés után a ChargerLab jelentése szerint a Luxshare Precision most végre elkezdte gyártani az AirPower töltőpadokat. Ez a cég készíti az AirPods fülhallgatókat és az Apple USB-C kábeleit is. Mindezek alapján a 2019 első negyedéves megjelenés még akár össze is jöhet. 

A gyártás elindulását állítólag egy másik iparági forrás is megerősítette. Ezek alapján a gyártást hamarosan a Pegatron is elindítja, konkrétan január 21-én. 

A tippek szerint az Apple az éves márciusi eseményén tér majd ki az AirPowerre és annak érkezésére. Itt debütálhat az új AirPods, a frissített iPad és az új iPad mini is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.