Hirdetés

Mégis jön a Wear OS-alapú Galaxy Watch okosóra



|

A legutóbbi hírek alapján mégis elkészül a Google rendszerére építő Samsung okosóra.

Hirdetés

A Samsung az okosórák piacán saját platformmal van jelen, és mivel a Gear S széria igen sikeresnek számít, ezért nem lenne logikus lecserélni a Tizen rendszert. A múlt hónapban viszont olyan Samsung-dolgozókat láttak, akik Wear OS-t futtató Gear okosórákat viseltek. 

Hirdetés

Akkor mindenki úgy gondolta, hogy a Samsung hirtelen rendszert vált. Később kiderült, hogy ezeket az okosórákat a Google adta a Samsungnak. 

A legutóbbi hírek szerint azonban a Samsungnak tetszett a Wear OS-alapú Gear okosóra, és ezért úgy döntött, hogy mégis piacra dob egy ilyen eszközt. A Galaxy Watch néven várható viselhető eszköz Wear OS-t futtat majd, 470 mAh-s akkut kap, PLP chippel és vérnyomás-mérésre alkalmas rendszerrel. 

A szivárgások egy Samsung-fronton megbízható forrástól származnak, de egyelőre kár lenne bármit kőbe vésni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.