Hirdetés

Mégis létezik a Snapdragon 865 Plus, és már júliusban jön



|

Sok pletyka után mégis valósággá válhat a Snapdragon 865 Plus chip, gyorsabb processzort és GPU-t hozhat magával.

Hirdetés

Régóta emlegetik a Snapdragon 865 Plus lapkát, de eddig senki nem tudta bizonyítani a létezését, sőt, a Meizu azt mondta, hogy nem lesz ilyen. A jelek szerint mégsem a Snapdragon 875 van csak terítéken a Qualcomm laborjaiban, most ugyanis Ice Universe megtudta, hogy a Snapdragon 865 Plus már júliusban bemutatkozik hivatalosan. Az időzítés nem véletlen, a Galaxy Note 20 Ultra egyes változataiban is ez dolgozik majd. 

Hirdetés

Korábban a legjobb esetben is csak az idei harmadik negyedévre várták a szivárogtatók ezt a lapkát. Végül a Qualcomm már nem tudta tovább titokban tartani a fejlesztéseket, és a jelek szerint nem csak gyorsabb processzoros és gyorsabb GPU-s Snapdragon 865 Plus jön, de lesz gyorsabb Snapdragon 8cx chip is. 

Elsőként egyébként az ASUS ROG Phone 3 gamermobilba építhetik be a Snapdragon 865 Plust, az emelt órajelekhez persze megfelelő hűtés is kell, ha el akarják kerülni a teljesítménykorlátozást (ennek hiányában nem sok értelme lenne a plusz teljesítménynek). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.