Hirdetés

Mégis megér 380 000 forintot az Animoji?



|

Az Apple sokat dolgozott az iPhone X Face ID-ján: végül elárasztották a netet az animojis karaoke- és kisfilmes videók.

Hirdetés

Az Apple rengeteg dolgot feláldozott azért, hogy az iPhone X jól működő TrueDepth kamerát kaphasson, amelynek hála a Face ID 3D-ben térképezi fel az arcunkat. 

Hirdetés

Az Apple biztos volt a sikerben, ezért száműzte a home gombot és a Touch ID-t. A Face ID-nál gyorsabb azonosítási módszernek így vége, de van nagyobb kijelző, amin meg kell szokni a gesztusvezérlést. 

Mivel a kamera és a szenzorok nem fértek el kis helyen és az üveg alá sem kerülhettek, ezért az Apple kivágta a kijelző egy részét a szenzorsávnak. A fejlesztők dolga emiatt nehéz, a YouTube-ozás egészen új élmény lesz. Fekvő módban senki nem szeret böngészni ezen a készüléken. 

Úgy tűnik azonban, hogy a sok törekvés mégis megérte. Sokan csak nevettek, amikor az iPhone X-tesztek pozitív tulajdonságként említették a méregdrága készüléknél az Animojit. Az internetezők azonban teljesen rákattantak. 

Először az animojis karaoke kezdett hódítani, majd megérkeztek az olyan filmes jelenetek is, amelyeket Animojival dobtak fel. Itt egy jó példa:

És még néhány korábbi sláger Animoji-módra:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.