Hirdetés

Mégis visszatérhet a Samsung FE széria



|

A Fan Edition mobilok erősen megosztónak számítanak az androidos közösségben, a Samsung azonban a jelek szerint nem mond le róluk.

Hirdetés

A Fan Edition vonal első darabja, a Note FE meglepő sikert aratott a megjelenésekor, a telefon kvázi egy Note 7s volt, kisebb akkumulátorral. Utána érkezett a Galaxy S20 FE, ami szintén elég népszerűnek bizonyult.

Ezt követően azonban úgy tűnt, leáldozóban van a széria szerencsecsillaga. A Galaxy S21 FE már nem fogyott olyan jól, ezért a Samsung végül törölte is a Galaxy S22 FE-t, most azonban belsős informátorok úgy vélik, idén visszatérhet a speciális kiadás, mégis megjelenhet a Galaxy S23 FE.

Hirdetés

A SamMobile értesülései szerint 2023 utolsó negyedévében várható a Galaxy S23 FE rajtja, a mobil azonban a flagship modellekkel ellentétben nem a Snapdragon SoC-t, hanem az Exynos 2200-at használja. Ez a Samsung első olyan integrált megoldása, ami az AMD RDNA 2-re építi a GPU-t, és ugyanez a processzor hajtja az európai S22-es modelleket is, amik híresek a túlmelegedésről és a rossz energia-felhasználásukról.

A Galaxy S23 FE több verzióban érkezhet, állítólag lesz 6 és 8 GB memóriás változat, továbbá a tárhely is választható, 128 vagy 256 GB-tal kérhetjük. Az akkumulátor 4,500 mAh kapacitással rendelkezhet, a fő szenzor pedig ugyanaz az 50 MP-es optika lesz, ami az Galaxy S22 és Galaxy S23-as mobilokban is dolgozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.