Hirdetés

Megjavult az iPhone X: már hidegben is működik



|

Az Apple kiadta a legújabb javítást az iOS-hez: ennek hála nem fagy le hidegben az iPhone X kijelzője.

Hirdetés

Az Apple méregdrága iPhone X készülékének a startja sem volt zökkenőmentes: sok felhasználó tapasztalt hibákat, van aki apróbbakat, van aki komolyabbakat

Hirdetés

Az egyik nagy probléma az volt a készülékkel, hogy hirtelen hőmérsékletváltozás hatására (vagyis ha valaki kiment a hidegbe egy lakásból vagy boltból) a kijelző átmenetileg lefagyott. Egy idő után ismét magára talált, de az eszköz zárolása és ismételt feloldása is segített. 

Persze ez nem elfogadható jelenség, az Apple el is ismerte a hibát, és javítást ígért. Ez most végre megérkezett, és elvileg orvosolta a problémát - több részletet nem mellékelt a cupertinói cég. 

Az iOS 11.1.2 egyébként mindössze két hibajavítást hozott, mindkettő az iPhone X-et érinti. Új funkciók nincsenek. A csomag 33 MB. 

A másik javítás a Live Photos móddal kapcsolatos: az iPhone X-zel felvett mozgóképek és videók ugyanis egy hiba nyomán torzulhattak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.