Hirdetés

Megjelent a Google appja, amivel nagyon könnyű iOS-ről Androidra váltani



|

Aki esetleg megelégeli az Apple iPhone-ját, és Androidot használna, egy app segítségével költözhet.

Hirdetés

Bár tény, hogy az Apple megbízható okostelefonokat gyárt, amik hosszú éveken át kitartóan szolgálják a felhasználókat, az is igaz, hogy a választék messze nem olyan széles, mint az androidos készülékek esetében. Utóbbiból van már hajtogatós, mindenféle képernyőméretű és funkcionalitású változat is, némelyik elcsábíthatja a legkitartób iPhone-hívőket.

Nekik szól a Google csendben kiadott alkalmazása, a Switch to Android, ami az App Store-ban jelent meg a napokban.

Hirdetés

Az app lehetőséget ad arra, hogy képeinket, címjegyzékünket, naptáreseményeinket, egyéb adatainkat átvigyük, lépésről lépésre végigvezet minket a folyamaton, hogy biztosan ne felejtsünk el semmit, még az iMessage kikapcsolását sem. 

Arra azért érdemes készülni, hogy a költözéshez szükség lesz az új eszközre is, így aki úgy tervez, hogy eladja az iPhone-t és csak utána szerzi be az újat, nem fogja tudni hasznát venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.