Hirdetés

Megjelent a világ első olyan telefonja, aminek előlapi kameráját a kijelző alá szerelték



|

A szeptemberi kínai debütálás után világszerte elérhetővé vált a ZTE Axon 20 5G.

Hirdetés

Miközben az Apple még mindig ragaszkodik a nagy kameraszigethez, a többiek pedig vagy igyekeznek a lehető legkisebbre csökkenteni annak méretét, vagy fúrt megoldással dolgoznak, a ZTE bemutatta a világ első olyan okostelefonját, aminek előlapi kamerája egyáltalán nem foglal el helyet a képernyőjéből. A ZTE Axon 20 5G egyedi technológiát alkalmaz, de így is 32 MP-es fotókat lőhetünk vele.

Természetesen a hangszóró, az ujjlenyomatolvasó és a vaku is a 6,92"-es FHD+ (2460x1080) OLED kijelző alá került, ami 90 Hz-es frissítéssel dolgozik. Hátul azért van egy kamerasziget, négy lencse alkotja: egy 8 MP-es, 120 fokos, egy 64 MP-es főkamera, egy 2MP-es, ami a mélységélességnél segít, és még egy 2MP-es makrólencse. Videót 4K-ban, 30 fps-sel vagy 60 fps-sel rögzít.

Hirdetés

Belül egy Snapdragon 765G és egy Adreno620 GPU üzemel, és ahogy az nevéből is sejthető, támogatja az 5G-t. 4220 mAh-s akksija akár a 30W-os Qualcomm Quick Charge 4+ technológiával is villámgyorsan tölthető.

Ára még nem ismert, de előjegyzéseket már felvesz a ZTE a honlapján, és december 21-én egyebek mellett az Európai Unió területére is megérkeznek az első példányok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.