Hirdetés

Megjött a Google Chrome új RSS-olvasója, így bírhatod működésre



|

Androidon már elérhető a funkció, csak frissíteni kell hozzá.

Hirdetés

Ha több híroldalt is aktívan követünk, akkor nagyon hasznosak az RSS-olvasók, amiket használva egyetlen helyen böngészhetjük át a friss történéseket.

A Google korábban is kísérletezgetett egy Web Feed nevezetű megoldással, ami a Chrome-ba épített olvasóként funkcionál, és aminek a tesztelése a stabil verzióban folytatódik már.

Hirdetés

A Web Feed egyelőre Androidon elérhető, és szükséges hozzá a Google Chrome 94-es verziója. Ha teljesítettük ezeket a feltételeket, akkor az olvasó bekapcsolásához mindössze annyit kell tennünk, hogy elnavigálunk a "chrome://flags/#web-feed/" oldalra, ahol manuálisan aktiválhatjuk. Az app újraindítása után pedig meg is jelenik a "Követve" menü, ha új lapot nyitunk.

Saját RSS-olvasónk feltöltéséhez először is el kell látogatnunk a követni kívánt weboldalra, majd a böngésző menüjének alján lévő "Követés" gombra bökve bővíthetjük feedünket.

Az a terv, hogy az új Web Feed funkció valamikor jövőre iOS-en és a böngésző asztali verziójában is elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.