Hirdetés

Megkímél a beszólásoktól az Instagram



|

A szolgáltatás immáron képes automatikusan blokkolni a kifogásolható hozzászólásokat.

Hirdetés

Bár az Instagram felhasználói tábora alapvetően nem az egymással való háborúzásban éli ki magát, mint minden online közösségben, ebben is van egy réteg, amely az anonimitást kihasználva próbál másokat megsérteni, a névtelenséggel visszaélni. 

Hirdetés

A probléma megoldása érdekében az Instagram egy új funkcióval állt elő. A szolgáltatás már képes automatikusan blokkolni a kifogásolható hozzászólásokat. 

A funkció nem csak a bejegyzéseknél, az élő videóknál is működik, és blokkolja a sértő elemeket. Egy új spamszűrő is érkezett ezzel egyszerre, és mindkettő a gépi tanulás elvén szűri a szavakat. 

A blokkolás eleinte csak angolul működik, a spamszűrés pedig nyolc nyelven (magyar nincs köztük), ugyanakkor az algoritmusok idővel fejlődnek majd. 

A funkció kikapcsolható, illetve egyedi, saját kulcsszavak is megadhatóak a szűréshez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.