Hirdetés

Megkönnyítették az ügyintézést az MVM ügyfelei számára



|

Akár több órányi várakozást is megspórolhatunk az MVM online ügyfélszolgálatának és telefonos alkalmazásának köszönhetően.

Hirdetés

Új funkcióval bővült az MVM online ügyfélszolgálata és az applikáció, amivel a szolgáltató ügyfelei sok-sok időt takaríthatnak meg. A gázfelhasználás jellegét korábban csak és kizárólag a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, vagy személyesen lehetett intézni, ezentúl azonban már néhány kattintással módosítható a fogyasztási jelleggörbe alapját képező súlyozási kulcs. - írja az MVM.

A funkciót minden MVM földgáz szerződéssel rendelkező ügyfél elérheti, amire mindössze egy online regisztrációra van szükség ide kattintva, vagy a még kényelmesebb ügyintézésért a telefonos alkalmazást érdemes felkeresni, amikhez itt találhatók a linkek.

Hirdetés

A szolgáltató közleményében felhívja a figyelmet arra, a rezsicsökkentett áron igénybe vehető kedvezményes mennyiség a gázfelhasználás módjától függetlenül egységes. Az ügyfelek mindenképp a jogszabályban meghatározott 63 645 MJ, legalább 1729 m3 földgázra jogosultak rezsicsökkentett áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.