Hirdetés

Megkönnyíti az iPhone leváltását a WhatsApp



|

Mostantól az iOS és az Android között is exportálhatók az előzményeink, de van néhány komoly megkötés.

Hirdetés

Habár idehaza kevésbé sikerült megvetnie a lábát, a kétoldalú titkosítást kínáló WhatsApp csevegőalkalmazás a világ 100 országában birtokolja a legnépszerűbb platform címét, tavaly pedig harmadik volt a legtöbbször letöltött közösségi appok globális rangsorában.

Ezért aztán sokakat érinthet a bejelentés, hogy a továbbiakban jóval zökkenőmentesebb lesz a váltás az iOS-es és az androidos verzió között.

Hirdetés

A WhatsApp ugyanis már támogatja a csevegési előzmények és egyes adataink exportját, ha iPhone helyett Androidra költöznénk, vagy fordítva. A funkció segítségével az új készüléken is ugyanúgy elérhetjük meglévő archívumunkat, mint korábban.

Az első körben ugyan csak az Android 10-et, vagy újabb verziót használó Samsung mobilokon élesedett a lehetőség, de a WhatsApp azt ígéri, hogy a "közeljövőben" bővíti a támogatott eszközök listáját.

"Ha iPhone készülékről Samsung Android készülékre váltasz, fiókadataidat, profilképedet, egyéni csevegéseidet, csoportos csevegéseidet, csevegési előzményeidet, médiafájljaidat és beállításaidat átviheted az új készülékedre. Híváselőzményeidet és megjelenített nevedet nem tudod átvinni."

- írja a WhatsApp Súgóközpont, ahol részletes, magyar nyelvű útmutatót is olvashatunk a költöztetés menetéről. Ha az Androidra váltás mellett döntünk, nem árt ezzel a művelettel kezdeni a sort, mivel az előzmények átvitele csak gyári új, vagy gyári állapotra visszaállított mobilokon lehetséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.