Hirdetés

Meglepetés: már a szomszédban is kapható a Huawei Mate 30 Pro



|

Kína után Malajziában, most pedig egy újabb országban bukkantak fel az új Huawei csúcsmobilok - már egész közel járnak hozzánk, reménykedhetnek a rajongók a hazai megjelenésben.

Hirdetés

A Huawei Mate 30 Pro és Mate 30 csúcsmobilok bár európai vételárakkal mutatkoztak be, az amerikai megszorítások eredményeképpen Google-szolgáltatások nélkül várják, hogy Kínán kívül máshol is a boltok polcaira kerülhessenek. A fejlemények azonban biztatóak. 

Hirdetés

Először Malajziában, hivatalosan is megjelentek az új Huawei csúcsmobilok. Most pedig felbukkantak Romániában. A jó hír az, hogy nincs exkluzív kampány, vagyis Európában nem kell majd Huawei mobilja legyen annak, aki vásárolna az új Mate 30-akból (Malajziában egy ideig csak az kaphat, akinek már van Huawei okostelefonja). 

Értelemszerűen hiába reménykedtek azok, akiknek felcsillant a szeme a korábbi, kedvező kínai vételárakon. A román kereskedőnél 760 és 1050 eurótól indulnak az új modellek, és 40-50 euróval még így is kedvezőbbek a vártnál az árak. 

A román áruház napokon belüli szállítást ígér, de azért jegyezzük meg, hogy a Google Play-szolgáltatások továbbra is hiányoznak a mobilokról, és a jelentések szerint többé már az utólagos barkácsolással telepített Google-appok sem futnak a készülékeken. Nagy kár, hiszen minden szempontból nagyszerűt alkotott a Huawei, így csak remélhetjük, hogy Amerika és Kína mihamarabb rendezi a gyártó ügyét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.