Hirdetés

Meglepetés: Oreóra frissül az LG Q6



|

A legtöbben nem várták, hogy frissül az LG Q6 okostelefonja, de az Android Oreo már úton van rá.

Hirdetés

Az LG Q6 egyáltalán nem számít régi okostelefonnak, ugyanakkor egyértelműen a belépőszinthez van közel. A nagyjából egy éves készülékben Qualcomm Snapdragon 435-ös SoC, 3 GB RAM és 32 GB tárhely található. 

Hirdetés

Az olcsóbb kiadása LG Q6α néven fut, 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel. A legdrágább Q6+ modellbe 4 GB RAM és 64 GB tárhely került. 

A készülékek Android 7.1 Nougat rendszerrel jelentek meg, és mivel a dél-koreai gyártónak sok jobb okostelefonja még nem frissült Android Oreóra, ezért gyakorlatilag senki nem várta, hogy a Q6-os modellek egyáltalán kapnak rendszerfrissítést. 

A felhasználók meglepetésére az Android 8.0 Oreo mégis megérkezett a Q6 készülékre. Dél-Koreában már letölthető a csomag, ami ráadásul DTS:X 3D sztereó hangzással és új kamerás LED-opciókkal újított. Várhatóan hamarosan globálisan is tölthető lesz a frissítés, ami egyelőre csak a normál Q6-ra jelent meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.