Hirdetés

Meglephet minket a Sony



|

Az idei IFA kiállítás előtt egy valóban keret nélküli kijelzős okostelefont mutathat be a Sony.

Hirdetés

A Weibón felbukkant információk alapján a Sony az idei IFA kiállítás előtt nagy meglepetéssel áll majd elő. A gyártó igazából már előre elárulta, hogy egy nappal a berlini show előtt külön rendezvényt tart. 

Hirdetés

Állítólag ezen egy valóban keret nélküli kijelzős okostelefont villant majd a cég. Ha minden igaz, akkor a nemrég bemutatott Full Active kijelzőre épít majd a Sony, amit a Japan Display gyárt. A 6 hüvelykes panel 2560 x 1440-es felbontással rendelkezik, a képaránya 18:9. Mivel a JDI a Sony, a Toshiba és a Hitachi tulajdonában van, ezért logikus, hogy elsőként Sony készülékben jelenhet meg az új képernyő. 

Ha a jelentés igaz, akkor a Sony csatlakozik a Samsunghoz és az LG-hez, és szintén 18:9-es képarányú kijelzőt kínál majd az aktuális zászlóshajóján. Miközben a legtöbb okostelefon még kitart a 16:9-es arány mellett, addig sokak szerint néhány éven belül a teljes piac 18:9-re vált. 

A JDI új képernyője egyébként vizes kézzel is lehetővé teszi az okostelefon használatát, ami sokat számít, elvégre a Sony csúcskészülékei eleve vízállóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.