Hirdetés

Meglepő dolgot tartalmaz a Windows 11 dobozos kiadása



|

A Microsoft nem verte nagydobra, hogy elkezdte árusítani a Windows 11 kézzel fogható változatát.

Hirdetés

Manapság már tényleg nagyon kevés olyan szituáció elképzelhető, mikor valakinek úgy kell újratelepítenie a Windows valamelyik újabb verzióját, hogy nem áll rendelkezésre internetkapcsolat. A Microsoft rendszerei az elmúlt években remekül korszerűsödtek olyan szempontból, hogy már nincs szükség driver installálására, a Windows szinte minden hardvert tökéletes működőképessé telepít ha van internet elérése.

Éppen az internet és a hordozható adattárolók könnyű elérhetősége miatt már nem is túl nagy divat dobozos Windows verziókat vásárolni.

Hirdetés

A Microsoft nem is verte nagy dobra, szép csendben kezdte el árusítani a Windows 11 kézzel fogható verzióját. A dobozon a rendszer logója, a Home vagy a Pro csomag neve és a háttérként használt, jól ismert kékes hullám kapott helyet, semmi sallang.

A csomag belső tartalma viszont már annál érdekesebb. A Microsoftnál is tudják, hogy a CD-knek és DVD-knek már harangoztak, ezért helyettük egy USB-kulcs található a csomagban, amin nemes egyszerűséggel az operációs rendszer neve és nyelve van feltüntetve, itt viszont már nem tettek különbséget a Home és Pro között, továbbá nem is a Windows 11-esített logó, hanem a Windows 10-ből ismert ablak látható. Valószínűleg arról van szó, hogy mivel a Windows 11 erősen épít a Windows 10-re, ezeket a tárolókat is egyszerűen újrahasznosították Redmondban.

A kép a Michael MJD névre hallgató YouTube videós tartalmából származik, aki elárulta azt is, az USB 28,87 GB-os, azt azonban nem tesztelte, hogy ez valóban használható-e magáncélokra, vagy írásvédettként csomagolták. Erről az interneten sincsenek egyértelmű információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.